Taxicentrale Witteveen is in Flevoland verantwoordelijk voor de uitvoering van de Regiotaxi. Foto: Shutterstock/Bjoern Wylezich

Reizigers die last hebben van uitvallende bussen in Flevoland mogen kosteloos gebruikmaken van de Regiotaxi. Dat zei gedeputeerde Jan de Reus (Mobiliteit) afgelopen woensdag tijdens het vragenhalfuurtje. Busvervoerder EBS draait op voor de kosten.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.