Wie heeft er niet gegeten?! Jasmin Palace, aan De Savornin Lohmanplein. Een typisch Chinees-Indisch restaurant. Vooral met verjaardagen genieten hele families daar van een flinke nasi-of bamischotel. Daar komt nu een eind aan, na 43 jaar sluiten eigenaar Wai en zijn vrouw voorgoed de deuren.

Het Chinees-Indische restaurant is al sinds 1980 op het dak van het winkelcentrum aan De Savornin Lohmanplein te vinden. De eigenaren vinden het na al die jaren tijd om het rustiger aan te doen en daarom is zondag 25 februari de laatste dag dat het restaurant geopend is.

Vaste klanten

“Het mooiste aan dit werk is dat wij erg hecht zijn, het is een familiebedrijf. Ook hebben we een goede band met onze vaste klanten. Sommigen komen wekelijks, die gaan we zeker missen”, aldus dochter Pauline.

Wai en zijn vrouw gaan genieten van hun pensioen en de dochters Carmen en Pauline beginnen aan een nieuw avontuur. Eerst gaan zij op reis naar Azië. Daarna gaan zij aan de slag met Jack Wong en Vroem Vroem koffie, een elektrische koffiebar op wielen.

Dit komt er in het pand

Zondag 25 februari is de laatste dag dat Jasmin Palace geopend is, daarna gaan de heren van Poort 1893 aan de slag. Half juni opent het Asian fusion restaurant met onder andere sushi en cocktails.

Lees ook…

Comments are closed.