Met ingang van 1 februari aanstaande verandert het Executive Team van Schiphol een deel van de managementstructuur. Met deze aangepaste structuur zet Schiphol een belangrijke stap in het verder aanpassen, logisch ordenen en bij elkaar brengen van activiteiten en verantwoordelijkheden. Een eerste stap is hier begin vorig jaar al in gezet met de vorming van het Executive Team.  

Wat er vanaf 1 februari verandert, is dat de afdelingen Security en Safety & Environment aan de Executive Director Schiphol Operations, Patricia Vitalis rapporteren. Voor de afdelingen Projects en Programme Development (nu onderdeel van Strategie en Airport Planning) wordt dit verlegd naar de Executive Director Schiphol Infrastructure, Sybren Hahn. Momenteel rapporteren deze afdelingen nog rechtstreeks aan de CEO.  

Met deze aanpassing wil het Executive Team (ET) de onderlinge samenwerking verder verbeteren en een robuuste besturing borgen. Dit betekent niet dat organisatieonderdelen worden aangepast. Ook laat onverlet de statutaire eindverantwoordelijkheid van het DT zoals thans gevormd door Ruud Sondag (CEO) en Robert Carsouw (CFO). 

Author

Comments are closed.