In de Vlamingstraat 34 komt eindelijk een nieuwe winkel. Tweedehands kledingwinkel Rejoes opent donderdag 1 februari de deuren.

In 2021 sloot kledingwinkel New Yorker de deuren aan de Vlamingstraat 34, zij opende een nieuwe vestiging in Mall of the Netherlands, daarna bleef het pand in het centrum lang leeg.

Rejoes

Gelukkig heeft het grote pand, dichtbij de Grote Markt, weer een nieuwe bewoner. Donderdagmiddag opent Rejoes de deuren. In de winkel wordt tweedehands dames- en herenkleding verkocht. Het goedkoopste item kost 3,99 euro. “We zijn hipper dan de kringloop, maar we hebben zeker voor elke leeftijdsgroep iets leuks”, aldus een medewerkster.

Mystery box

Rejoes zit al in zes steden waaronder Rotterdam en Delft en er is een webshop. Online kun je niet alleen losse kledingitems kopen, je kunt ook een mysterie box bestellen. Je geeft dan je stijl en maten door en de medewerkers van de kledingwinkel stellen een doos met kleding voor je samen. Zo’n box bestellen kan al vanaf 29.95.

Den Haag

De Haagse vestiging van Rejoes wordt nu ingeruimd en donderdagmiddag openen voor het eerst de deuren. Vervolgens is de winkel maandag vanaf 11.00 tot 19.30 uur geopend, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 19.30 uur, donderdag vanaf 11.00 tot 20.30 uur en zondag is de winkel dicht.

Lees ook…

Comments are closed.