Als kind werkte Jan-Jaap al in de bakkerij van zijn ouders. Hij maakte een uitstapje door aan de slag te gaan bij een restaurant, maar smolt toen de chocolademachine in de bakkerij kwam. “Dat vond ik zo leuk! Daarom ben ik begonnen met Chocoladebezorgd.”

Tip: met kortingscode indebuurt20 krijg je twintig procent korting op je bestelling.

Een kleine tien jaar later is het booming business voor de webshop. Jan-Jaap: “Het begon met wat probeersels en een website. Nu hebben we een product in een heleboel smaken: de bonbon. Die bestel je in een pakketvorm naar keuze en wordt daarna bij je thuis bezorgd.”

De perfecte doos voor jouw lover

Je kiest zelf hoeveel bonbons én welke smaken je in het doosje wil. “Mijn grootste frustratie met chocoladecadeaus was dat er altijd smaken tussen zitten die je niet lust. Dat doe ik anders: je mag je doosje helemaal zelf samenstellen.”

Ideaal voor jezelf, maar ook leuk als cadeau voor Valentijnsdag bijvoorbeeld. “Je weet zelf heel goed welke smaken je lover, vriendin of moeder lekker vindt.” Kom je er toch niet uit, dan kies je gewoon voor een vooraf samengestelde box met verschillende smaken.

Lees verder onder de foto >

Speciaal voor Valentijnsdag: bonbons in hartjesvorm | Foto: Kristina Baskevich

Smaakvol Valentijnscadeau

De ambachtelijk gemaakte bonbons van Chocoladebezorgd zijn er in meer dan twintig verschillende smaken. Jan-Jaap: “Karamel zeezout is de favoriet, maar de pornstar martini wordt ook steeds vaker gekozen.” Speciaal voor Valentijnsdag zijn er tijdelijke smaken.

Wie in is voor een avontuurtje, kiest nu bijvoorbeeld voor aardbei yuzu. “Yuzu is een citrusvrucht, die is heel lekker”, vertelt Jan-Jaap. Toch is zijn favoriet macadamia. “Ik ben meer van hartig dan zoet. Vroeger at ik alleen de hazelnoot en pure chocola uit een cadeauverpakking.”

Gebroken letters

Jan-Jaap zorgt er met liefde voor dat jij chocolade cadeau kan geven, al heeft hij er zelf minder spannende herinneringen aan. “Ik heb nooit chocola voor Valentijnsdag gekregen. Met Sinterklaas kreeg ik wel een chocoladeletter, maar die was vaak gebroken en nooit mijn eigen letter.”

Hij kan er gelukkig om lachen. “Ik zou ook alleen mijn eigen chocola willen krijgen. Evengoed als dat ik alleen het brood van de bakkerij van mijn ouders eet. Dat wordt wel een probleem als zij ermee stoppen…” Zonder zijn ouders was Chocoladebezorgd er nooit geweest. “Mijn ouders ben ik zo dankbaar. Die hebben me altijd geholpen.”

Lees verder onder de foto >

Bestel Valentijn chocolade met korting! | Foto: Kristina Baskevich

Bestel op tijd

Wil jij je Valentijn chocolade cadeau geven om opgewonden van te worden? Bestel dan snel bij Chocoladebezorgd.nl! De (h)eerlijke chocola wordt CO2-neutraal geproduceerd en door een fietsbezorger van PostNL bij jou (of jouw lover) door de brievenbus bezorgd.

Bestel je voor 17.00 uur, dan ligt jouw doosje morgen waarschijnlijk al op de mat. Het kan rond Valentijnsdag natuurlijk wat drukker zijn voor de bezorgers, waardoor het langer duurt. Tip: met kortingscode indebuurt20 krijg je twintig procent korting.

Author

Comments are closed.