Een stadsgenoot gaat de uitdaging aan in het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge. Inwoner Denise Venghaus reist af naar de bakermat van de commando’s…

Die bakermat is Dartmoor in Engeland. Het gebied is ruig en het weer is extreem. De deelnemers geven twee weken lang het uiterste van zichzelf op mentaal en fysiek gebied in deze afvalrace. De commando’s Ray en Dai leiden ook in het vierde seizoen de superzware beproevingen die niet veel mensen volbrengen. Lukt het Denise wel?

Denise Venghaus

Met een ’the show must go on’-mentaliteit gaat de sportieve influencer Denise (29 jaar) uit Voorburg de strijd aan in Kamp Van Koningsbrugge. Tijdens haar dansopleiding heeft ze geleerd om haar grenzen te verleggen en daarnaast is zij bijzonder gedisciplineerd. Het halen van de eindstreep is haar ultieme doel. Haar grootste obstakel zou wel eens de weinige slaapuurtjes kunnen zijn: “Ik ga elke avond om 21.00 uur naar bed. Weinig slaap is echt het enige waar ik tegenop zie.” Zo staat te lezen op de website van het programma.

Het vierde seizoen van Kamp Van Koningsbrugge start maandag 29 januari om 20: 35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Meer nieuws over Den Haag:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Dit zijn de favoriete Haagse shoppingadresjes van prinses Laurentien en Eloise

Lees meer

Author

Comments are closed.