Het is feest in de Vlierboomstraat in Den Haag! CadanCe Huidinstituut is opnieuw genomineerd voor de Beauty Award 2024. Al drie keer eerder werd de salon uitgeroepen tot de beste drie van Nederland. Je leest het: ze behoren dus echt tot de crème de la crème van de beautywereld en dat vieren ze nu met mooie acties.

In april hoort het team of ze de beste salon van Nederland zijn geworden. Spannend! Sophie is sinds 2017 de eigenaresse van CadanCe Huidinstituut en vertelt: “Ik voel me trots en dankbaar voor deze nominatie. Het geeft ons als team een enorme boost om heel Nederland te laten zien hoe professioneel en onderscheidend onze organisatie is.”

Een huid om van te dromen

Al ruim zeven jaar staat het team van CadanCe klaar met raad en daad. Ze zijn gespecialiseerd in perfect aging, hebben een breed aanbod in huid verbeterende behandelingen, zoals acne. Daarnaast focussen ze zich op figuurcorrectie met de combinatie tussen LPG endermologie en cryotherapie. Sophie: “We richten ons op het luxe segment met hoogwaardige behandelingen én een uitstekende service. Wij voelen ons sterker dan ooit en willen onze trouwe klanten bedanken voor hun vertrouwen.” Eén ding is zeker: je verlaat de salon altijd met een glimlach én een stralende huid! Maak snel een afspraak.

Lees verder onder de foto >

Daarvoor wil je naar deze salon

Voor veel mensen is een gladde huid niet vanzelfsprekend. “Het is mijn missie om iedereen hun zelfvertrouwen terug te geven”, vertelt Sophie. “Je huid valt gelijk op en je uitstraling is je visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat je huid er fris en gezond uitziet. Dat klanten blij zijn met hun huid en veel vooruitgang zien, geeft veel voldoening!”

Voor huid verbeterende behandelingen en meer ben je dus bij deze Haagse salon aan het goede adres. Zo kun je gaan voor een IPL behandeling tegen couperose (kapotte vaatjes in het gezicht) en pigment of een LPG body behandeling tegen cellulitis. Doen!

Lees verder onder de foto >

Huidspecialist Sophie geeft een behandeling | Foto: CadanCe Huidinstituut

Beauty Award actie

Daarnaast wordt er één behandeling éxtra in het winterse zonnetje gezet: de Superboost! Sophie: “Deze behandeling is perfect voor het verminderen van rimpels en de fijne lijntjes, verfijning van de poriën én een gladdere huidstructuur.”

Je krijgt nú vier behandelingen voor de prijs van drie. Een behandeling kost 185 euro. Boek voor 15 februari jouw kuur online of telefonisch. Zo kom je dus echt stralend de winter door en ben je klaar voor de lente!

Plan jouw afspraak

Wil jij graag behandeld worden door de beste huidspecialisten van Nederland (to be)? Plan dan snel jouw afspraak. Goed om te weten: de intake is gratis. Je komt er dan precies achter wat jouw huid nodig heeft. Fijn!

Comments are closed.