Uitzicht op het mooiste gebouw van Scheveningen en dat vanaf niet één, maar twee zonnige terrassen; wie wil dat nou niet? Wij kwamen dit prachtige koophuis tegen op een van de centraalste plekken van Scheveningen.

Een strakke woning met onder jou het bruisende uitgaansleven van Scheveningen, dat is wat deze koopwoning je biedt.

Vlakbij het strand en boulevard

Je woont nog net niet óp het strand, maar de boulevard begint toch echt wel wanneer je dit appartement uitloopt. Centraler wonen op Scheveningen kan bijna niet. Dit vierkamer-appartement ligt op de vijfde verdieping en kijkt uit over heel Scheveningen en staat pal voor het Kurhaus.

Let’s talk numbers

De vraagprijs van deze woning bedraagt 595.000 euro. Wat krijg je daarvoor terug? 92 vierkante meter woongenot met vier kamers en twee grote terrassen. Je betaalt voor dit stulpje omgerekend 6.467 euro per vierkante meter. Dat is flink meer dan het gemiddelde van 4.943 euro per vierkante meter op Scheveningen Bad.

De plaatjes

Benieuwd hoe het eruit ziet? Neem hier een kijkje:

Sla de afbeeldingen van Funda niet op in de beeldbank, maar voeg ze in via de URL.

De link naar Funda

Wil je meer zien en lezen over de woning:

Author

Comments are closed.