In het eerste seizoen van het tv-programma Je Zal Het Maar Hebben Junior zien we Minck en Jelle uit Den Haag. Presentator Raïsha Zeegelaar gaat met hen op pad om te zien wat de impact van de aandoening op het leven van Minck en Jelle heeft.

Hoe is het om als zeventienjarige in een lichaam te zitten dat 136 jaar oud is en mensen je aankijken alsof je van een andere planeet bent? Te leven met meer dan twintig persoonlijkheden die met elkaar discussiëren in je hoofd? Of te lachen zonder dat je gezichtsuitdrukking verandert? Het is een greep van de ziektes en aandoeningen die voorbijkomen in het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben Junior.

Minck en Jelle uit Den Haag

Ook Minck uit Den Haag en Jelle uit Scheveningen worden gevolgd in het dagelijks leven. De stadsgenoten gaan op een heel andere manier door het leven dan de meeste inwoners. Raïsha: “Het was een eer om het eerste seizoen ooit van ‘Je Zal Het Maar Hebben Junior’ te mogen maken. Ik heb allemaal strijders ontmoet die zich niet laten tegenhouden door hun ziekte of aandoening én ook niet door de vooroordelen die ze hierover krijgen van de wereld. Ik vind dat meer dan stoer. Ik kan niet wachten tot heel Nederland kennismaakt met deze toppers.”

Je Zal Het Maar Hebben Junior

Je Zal Het Maar Hebben Junior is vanaf zondag 11 februari wekelijks om 19.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp.  

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.