Vind jij de weg tussen Den Haag en Delft al gevaarlijk? Dan moet je zeker niet naar het nieuwe seizoen De gevaarlijkste wegen van de wereld kijken. Tenzij je stadsgenoot Richard de Mos wil zien rijden over die gevaarlijke wegen, dan moet je zeker kijken!

In het programma wagen verschillende BN’ers zich in koppels aan angstaanjagende, maar vaak schitterende routes. Van extreem hoge bergpassen tot smalle modderwegen en van grindpaden langs diepe afgronden tot spectaculaire jungleroutes.

Richard de Mos uit Den Haag

In dit seizoen gaan PowNews-verslaggeefster Nadia Palesa en onze stadsgenoot Haags oud-wethouder Richard de Mos de uitdaging aan in Argentinië, happen oud-profvoetballer Wim Kieft en zangeres Meau zand in Tunesië en schreeuwen influencer Wildebras en acteur Martijn Fischer het uit in Bulgarije en Griekenland. In aflevering 4 trekken seksuologe Goedele Liekens en voormalig Real Madrid-speler Royston Drenthe door de Zuid-Afrikaanse wildernis. Radio-dj Nellie Benner (3FM/PowNed) vertrekt met presentatrice Evi Hansen naar Colombia, terwijl presentatrice Sosha Duysker de Georgische bergen in duikt met acteur Harry Piekema.

De gevaarlijkste wegen van de wereld

Het nieuwe seizoen van De Gevaarlijkste Wegen van de wereld is vanaf woensdag 31 januari wekelijks te zien rond 20.25 uur op NPO 3.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.