Boekhandel Paagman zit al heel lang aan de Frederik Hendriklaan. Best een stukje fietsen als je in het centrum van Den Haag woont. Maar daar kwam in 2014 verandering in toen Paagman een vestiging opende aan de Spuistraat. In 2015 verhuisde de winkel naar de Lange Poten en nu worden de verhuisdozen weer ingepakt.

Boekenliefhebbers hoeven na de verhuizing van Paagman niet ver te lopen, want ze verhuizen van nummer 41 naar Lange Poten 13-15, waar nu een vintage kledingwinkel te vinden is.

Daarom verhuizen

In het nieuwe pand heeft de boekhandel straks maar liefst vier verdiepingen om te vullen met boeken, lp’s, tijdschriften, agenda’s en meer. De afdeling tweedehands wordt uitgebreid en krijgt een hele eigen verdieping. Het interieur wordt helemaal anders. Dezelfde architect die de winkel in Mall of the Netherlands heeft ontworpen gaat hier aan de slag.

Lees verder onder de foto >>>

Nieuwe Paagman aan de Lange Poten

De verhuizing is na de zomer, waarschijnlijk in augustus. Paagman hoopt alles te kunnen verhuizen zonder een dag dicht te hoeven zijn.

Lees ook…

Comments are closed.