De gemeente Amsterdam wil naast de opstapmarkt ook de bestelmarkt reguleren. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De gemeente Amsterdam wil de wettelijke bevoegdheid hebben om naast de opstapmarkt ook op de bestelmarkt te kunnen handhaven, om zo de betrouwbaar- en veiligheid beter te kunnen waarborgen. Volgens het stadsbestuur is dit noodzakelijk omdat, vooral op de bestelmarkt, zich momenteel een groep chauffeurs bevindt die zich ‘onaantastbaar’ waant.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.