Wat is er romantischer dan op Valentijnsdag met je date in de rij te staan voor een gratis patatje? Bram Ladage geeft op de dag van de liefde gratis zakken patat weg, aan stelletjes en ook singles.

Op woensdag 14 februari kun je tussen 12.00 en 14.00 uur bij Bram Ladage aan de Spuistraat en de Haagse Markt een gratis zak patat halen. “Of je nu single bent of niet, op de dag van de liefde is Bram er gewoon voor iedereen,” vertelt Isabeau Ladage.

Jaren ’90

In de jaren ’90 werd deze actie geïntroduceerd. Elk jaar konden klanten op Valentijnsdag een gratis patatje ophalen. Isabeau Ladage: ”We kregen nog regelmatig de vraag van onze vaste klanten wanneer we ‘het’ weer gaan doen. En na 20 jaar vonden ook wij het tijd om deze klassieker te herhalen en om Valentijnsdag weer eens groots te vieren.”

Lees ook…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Broodje van Dootje verdwijnt na 65 jaar uit het centrum

Lees meer

Comments are closed.