Wekelijks inloggen op Woonnet-Haaglanden om de beschikbare woningen door te scrollen om te zien of jouw droomhuis ertussen zit? Niet meer nodig. Je kunt je nu opgeven voor een tipbericht en ja, je krijgt ook een bericht voor een lotingwoning!

Vrije sociale huurwoningen zijn dun gezaaid in Den Haag. Wil je een woning bemachtigen is het aan te raden regelmatig op de website van Woonnet-Haaglanden op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Echter, na het inloggen, merk je soms dat de beschikbare woningen niet altijd naar je smaak zijn. Nu is er iets nieuws: geef je wensen door en ontvang een mail wanneer er een woning vrij komt die voldoet aan jouw eisen. Handig!

Vrije sociale woningen

Kijk je regelmatig op de website van Woonnet-Haaglanden voor een nieuwe sociale woning, dan is er goed nieuws; je kunt nu een mail-alert krijgen wanneer een woning die aan jouw wensen voldoet, beschikbaar komt.

Heb je alleen interesse in een woning in Den Haag, of juist in Zoetermeer? Neem je genoegen met én slaapkamer of heb je er écht zes nodig? Of wil je dolgraag een hofjeswoning of juist een flatje? Dit en meer kun je vanaf nu aangeven op de website voor sociale huurwoningen.

Lotingwoning in Den Haag

Komt er een woning beschikbaar dei aan jouw woonwensen voldoet, dan ontvang je een ’tipbericht’ in je mailbox en kun je meteen actie ondernemen door te reageren op de desbetreffende huurwoning.

En het fijne is dat je je ook kunt opgeven voor het ontvangen van zo’n mailtje wanneer een lotingwoning in Den Haag (of een aangrenzende stad) wordt aangeboden. Een lotingwoning is een woning waar je niet voor op de wachtlijst hoeft te staan, maar die letterlijk wordt verloot onder de ingeschreven reageerders.

Wil je je aanmelden voor de tipberichten van Woonnet-Haaglanden? Laat dan je woonwensen en je zoekprofiel achter op de website.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.