He, Haagse gezelligheidszoekers! Zet je schrap voor een hilarische en onvergetelijke ervaring met ‘Bossen’, een cabaretvoorstelling die je niet wilt missen. Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) neemt op 31 januari en 1 februari jou mee op reis van improvisatie in de Koninklijke Schouwburg. Benieuwd wat je te wachten staat? Lees dan vooral verder! Ben je 30 jaar of jonger? Dan krijg je ook nog eens korting!

Donny Ronny

Ben jij wel toe aan minimaal één avondje humor? Maak je dan klaar voor een theaterervaring met Donny Ronny aka Stefano Keizers die met zijn voorstelling ‘Bossen’ terug is op het podium. En hoe zorgt hij ervoor dat de grootste theaterzalen van het land vollopen? Simpel: door iedere avond vijf Bekende Nederlanders uit te nodigen! ‘Bossen’ introduceert een revolutionaire theaterstijl die je gegarandeerd nog nooit hebt gezien. 

Lees verder onder de foto >

Elke avond uniek

Elke avond is anders. Donny Ronny kun je ook wel zien als de charismatische showmaster die op beide avonden grootheden uitnodigt zoals Stephanie Louwrier, Humberto Tan, en Ruben van der Meer. Wat kun je precies verwachten? Zij gaan improviseren op dingen die Donny Ronny bedenkt. Samen creëren ze een dynamische avond vol improvisatie, humor en spontaniteit. Ook wel vergelijkbaar met ‘De Vloer Op’.

Jong en voordelig theater

En we hebben goed nieuws voor de jongere theaterfanaten! Ben je tot en met 30 jaar oud? Dan kun je genieten van deze fantastische show voor slechts € 17,50. Een buitenkansje om topentertainment te ervaren zonder je bank te breken.

Mis deze kans niet

Mis deze kans niet om ‘Bossen’ te zien, een voorstelling die belooft te verrassen, te entertainen en je een onvergetelijke theaterervaring te geven. Reserveer je tickets snel en duik in de grappig wereld van Donny Ronny en zijn getalenteerde vrienden in de Koninklijke Schouwburg

Author

Comments are closed.