Oh, sportwinkel Sprinter op de Leyweg houdt uitverkoop, want de winkel gaat binnenkort sluiten en dat terwijl ze er nog geen jaar zitten!

Dat de sportzaak gaat sluiten heeft volgens RTL Nieuws te maken met een faillissement. Het moederbedrijf van Sprinter, Sports Unlimited Retail, leed de afgelopen jaren grote verliezen. Uiteindelijk werd het in december 2023 failliet verklaard.

Sprinter in Den Haag

In mei 2023 opende sportwinkel Sprinter aan de Wagenstraat en in september opende de tweede vestiging van Den Haag aan de Leyweg. Zowel de vestiging in het Haagse centrum als aan de Leyweg houden nu opheffingsuitverkoop. “We weten dat Sprinter tot uiterlijk vrijdag 1 maart 2024 open blijft”, vertelt een medewerker aan de Wagenstraat. Ook de zaak aan de Leyweg sluit dan. Bij Local Joe kun je vanaf 1 maart het pand huren.

Opheffingsuitverkoop in Den Haag

Voordat Sprinter sluit, gaan sportartikelen van merken als Nike, The North Face, Fila, Sinner, Barts, Adidas en Falke, met korting over de toonbank. Denk aan: tops, broeken en schoenen, bescherming, rackets, ballen en meer. Vorige week kreeg je op de meeste items twintig procent korting op de originele verkoopprijs, deze week is dat vijftig procent. Of de korting de komende weken verder oploopt is onbekend.

Lees ook…

Comments are closed.