Wie kent Broodje van Dootje aan op de hoek van Bleijenburg en de Herenstraat nou niet? De bekende broodjeszaak in het centrum van Den Haag gaat na bijna 65 jaar verhuizen.

Voor een smakelijk broodje van Dootje rijden we graag een blokje om. Sinds 1969 moet je voor het bekende broodje met biefstukreepjes naar het Blijenburg, maar dat is binnenkort voorbij. De zaak verhuist naar de Weissenbruchstraat.

Bekende Broodje van Dootje-zaak sluit aan Blijenburg

Komende zaterdag, 27 januari is de laatste dag dat Broodje van Dootje te vinden is aan Blijenburg 31. De horecazaak sluit daar de deuren om half maart te openen aan de Weissenbruchstraat. Alle bekende recepten én het oranjekleurige interieur verhuizen mee naar de nieuwe locatie.

Het pand waar Broodje van Dootje nog een paar dagen huist is al verhuurd. Binnenkort opent daar een Syrische broodjeszaak.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.