Liefhebbers van mode en trendy outfits opgelet: over ongeveer twee maanden komt er een nieuwe hippe modezaak naar het centrum van Den Haag.

Urban Outfitters, bekend van de hippe modesetjes van merken als Stussy, Patagonia, Champion en Diesel opent binnenkort aan de Vlamingstraat.

Urban Outfitters

Aan Vlamingstraat 18, het pand waar Sissy Boy en daarvoor Shoeby zat, opent op 28 maart modewinkel Urban Outfitters. En dat is fijn voor de Vlamingstraat en de binnenstad van Den Haag, want het winkelpand staat al maanden leeg.

Voor Stanley bekers, en kleding en schoenen van onder andere Ugg, True Religion, New Balance en Nike, hoef je straks dus niet meer naar het Amsterdamse of het Utrechtse filiaal van Urban Outfitters, maar blijf je lekker in Den Haag.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.