Je kent Square Eight misschien wel van de vele vintage kilo sales onder andere op de Binckhorst. Verder zijn er winkels in Gouda en Rotterdam en binnenkort ook in Den Haag. Aan de Schoolstraat opent namelijk hun nieuwste vestiging vol met vintage kleding.

Tot voor kort zat aan de Schoolstraat 19A kledingwinkel Ti Amo. Zij zijn inmiddels gesloten en het pand is verhuurd aan Square Eight.

Ti Amo Schoolstraat. Foto google

Vintage kleding

Kledingverkoop Square Eight is in 2017 opgericht en een jaar later was daar hun eerste kilo sale. Een groot succes want nog regelmatig zijn er pop-up verkoopdagen. In 2020 openden de eigenaren hun eerste zaak, in Gouda. Vorig jaar opende er een winkel in Rotterdam en nu komen ze dus naar Den Haag. Wanneer de winkel aan de Schoolstraat opent is nu nog niet bekend.

Meer vintage in Den Haag:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Dat wordt dansen! HTM brengt eindelijk de nachtbus weer terug

Lees meer

Comments are closed.