In je ene hand een scone met jam, in je ander een kopje thee en voor je een etagère vol lekkere hartige en zoete hapjes én natuurlijk een pot thee; dat is een high tea. Den Haag heeft tal van leuke locaties waar je van een high tea kunt genieten.

We hebben een voordelig lijstje voor je gemaakt met een paar leuke aanbiedingen en deals voor maximaal 20 euro per persoon.

High tea bij Suzy Q

Bij SuzyQ aan de haven van Sceveningen kun je een luxe high tea eventueel met glaasje bubbels bestellen voor nog geen 18 euro per persoon.

Bij Suzie Q aan de Tweede Haven van Scheveningen kun je 1,5 uur highteaën voor 17,95 euro. Je ontvangt uiteraard onbeperkt thee, scones, finger sandwiches, bruschetta’s en diverse zoetigheden. Voor 2 euro meer krijg je er ook bubbels bij.

Voor de high tea bij SuzieQ klik je hier.

Teds High Tea

Een ‘afternoon tea’ met onbeperkt thee bij Teds aan de Frederikstraat in Den Haag. Dat is een high tea inclusief waffle fries, French toast, zoete lekkernijen en meer voor 19,75 euro. Voor 5 euro meer heb je er ook een glas bubbels bij.

Voor de Teds High tea klik je hier.

High Tea bij Petit Paradis

Voor 14 euro eet je bij Petit Paradise aan Westeinde 99 in het centrum van Den Haag, je buikje vol. Voor dit bedrag krijg je twee uur lang lekkere thee, stukjes huisgemaakte cake, scones met clotted cream en jam, chocolaatjes, sandwiches, tonijnsalade, olijven en nootjes.

Voor deze Haagse High Tea klik je hier.

High Tea To Go

Voor 12,50 kun je bij BLOEM aan de Korte Houtstraat een High Tea afhalen. Let op, deze aanbieding geldt vanaf twee personen.

Je krijgt mee: scone, quiche, cheese cake, carrot cake en nog veel meer. Ook zijn drie smaakjes thee inbegrepen. Bestellen via BLOEM.

High Tea bij Fletcher

Bij de Fletcher hotels is ook een prima high tea te boeken. De high tea kost 16,25 met onderstaande aanbieding, normaal gesproken betaal je namelijk 27,50. Je krijgt cakejes en muffins, sandwiches of minibroodjes, chocolaatjes en meer.

De aanbieding is geldig bij alle Fletcher hotels waaronder dus ook die op Scheveningen, Wassenaar en bij de Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam.

Voor de High Tea aanbieding bij Fletcher klik je hier.

Fletcher Stadshotel Den Haag

Laan van Meerdervoort 108, 2517 AS Den Haag

Meer informatie

High wine bij KURK

Als extraatje even iets anders dan de high tea, namelijk de high wine. Dat kan perfect bij KURK aan de Mallemolen. Voor 17,50 per persoon krijg je twee glazen wijn (per persoon) en bijpassende hapjes zoals makreelsalade en chicken strips. Proost!

Voor de high wine bij KURK, klik je hier.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.