Capi: Electronics 

Airportretailer Capi opende de deuren van zijn grootste winkel op de luchthaven. Reizigers kunnen hier terecht voor consumentenelektronica, reisaccessoires, persoonlijke verzorging en gadgets. Beleving, interactie en een focus op gemak zijn de kenmerken van de vernieuwde winkel. Met het nieuwe winkelconcept stelt Capi de reiziger centraal en sluit het aan bij de vernieuwing van Lounge 1. 

 

World of Delights: Finefoods, We love Amsterdam en Let’s Play 

Retailer World of Delights heeft de winkels Finefoods, We love Amsterdam en Let’s Play geopend. Van delicatessen en lekkernijen, leuke Nederlandse souvenirs of het nieuwste speelgoed: reizigers kunnen hier hun shoppinghart ophalen. De winkels zijn een vernieuwde variant op bestaande concepten in Lounge 2 en 3.

 

Herontwikkeling Lounge 1 

Tijdens de herontwikkeling van Lounge 1 streeft de luchthaven naar het hergebruik van zoveel mogelijk materialen. Zo draagt het project bij aan het doel van Schiphol om in 2030 een volledig afvalvrije luchthaven te zijn. Reizigers en duurzaamheid staan centraal in het nieuwe ontwerp. De lounge wordt verdeeld in drie gebieden met ieder een eigen uitstraling die door hun vorm, kleur en materiaalgebruik een natuurlijk geheel vormen. Zo kunnen reizigers zich makkelijker oriënteren en wordt de reiservaring meer comfortabel en zorgeloos. Lounge 1 blijft tijdens de werkzaamheden altijd beschikbaar voor reizigers. Daarom vinden de werkzaamheden zoveel mogelijk ‘s nachts plaats.

 

Vooruitblik op de vernieuwing 

Schiphol start binnenkort met uitbreiding van het Foodcourt. In de komende weken zullen reizigers de nieuwe stalen constructie aanschouwen. Op de plek van het Paleis wordt nu hard gewerkt aan het All Day Café. Een zone met veel zitmogelijkheden waarbij goed zicht is op de vliegtuigen. Een mooie plek voor ontspanning, waar reizigers onder het genot van een hapje en een drankje kunnen wachten op hun vlucht. Medio zomer worden de looproutes aangepast en worden passagiers op een nieuwe manier door de Lounge geleid. Aankomende en vertrekkende passagiers hoeven elkaar dan niet meer te kruisen, wat zorgt voor een comfortabele reiservaring.

Author

Comments are closed.