Claire’s aan de Vlamingstraat in het Haagse centrum had vaak bijzondere aanbiedingen; een tijd lang was alles in de winkel 3 + 3 gratis. En je kon er echt vanalles vinden. Van haarbanden met kattenoren tot pareloorbellen, handtassen en piercings. Maar de winkel is ineens gesloten.

De Amerikaanse winkelketen Claire’s is in 1961 opgericht en inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 9000 filialen. Nouja, sindskort is er dus een minder want de winkel in Den Haag is gesloten. De dichtstbijzijnde Claire’s is te vinden in Leiden en je kunt online shoppen.

Lees ook…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Daarom hebben we nu geen dik pak sneeuw in Den Haag

Lees meer

Comments are closed.