In het elfde seizoen van Heel Holland Bakt zien we een inwoner in de tent staan! Susan is een van de tien kandidaten die alles uit de kast haalt om de lekkerste baksels te maken. Bakkers klaar? Bakken maar!

Tijdens de afvalrace zullen naast Susan ook Aruna, Carla, Dennis, Peter, Pien, Rachida, Rudo, Sandra en Tim strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Uiteraard zijn André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven ook weer van de partij.

Susan uit Rijswijk

In het nieuwe seizoen zien we Susan uit Rijswijk bakken in een situatie zoals zij nog nooit heeft gedaan. Maar wie is zij eigenlijk?

Omroep MAX vertelt het volgende over Susan: koken is eigenlijk één van de favoriete bezigheden van Susan, ze staat vaak in de keuken om de lekkerste dingen te bereiden. Nu haar interesse in bakken is aangewakkerd, bakt ze ook graag heerlijke zoetigheden zoals soesjes en tartelettes. Daarnaast eet ze graag met vriendinnen in een restaurant of lunchroom. En voor een beetje rust in haar hoofd is ze meerdere dagen per week op een yogamatje te vinden. Als kleuter stond ze al in de keuken bij haar Indische oma. Ze mocht daar steevast de cakevorm uitlikken. Susans kinderen schraapten van kleins af aan ook de cakevormen leeg en ze zijn dol op haar brownies en millionaire shortbread.

Het elfde seizoen van Heel Holland Bakt zie je vanaf zondag 28 januari 2024, wekelijks om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.