Nog een paar maandjes geduld, dan staat de Disneymusical Frozen in het Circustheater op Scheveningen. Maar niet voor alle rollen zijn verdeelt. Er worden nog wat acteurs gezocht en wellicht is het wat voor jou?

Kan je lekker zingen, dansen of sneeuwpoppen bouwen? Zoek dan niet verder, Disney’s Frozen de musical heeft vacatures.

Dansers en Elsa gezocht

Op de website van Stage Entertainment, het bedrijf dat Frozen straks naar Scheveningen haalt, staan de laatste oproepen voor rollen in de nieuwe Disneymusical vermeld. De audities vinden plaats in Amsterdam, maar ben jij een van de gelukkigen die mee mag spelen in de musical, dan sta je vanaf april op de planken van het Circustheater op Scheveningen.

Er wordt bijvoorbeeld nog gezocht naar een stand-by of alternate voor de rol van Elsa, de koningin van Arendelle. Hiervoor is Stage Entertainment opzoek naar een vrouwelijk persoon die goed kan zingen en een sterke belt heeft.

Dansen en zingen

Heb je uitstekende techniek qua dans én een fantastische zangstem? Dan maak je nog kans om in het ensemble terecht te komen. De mannen in het ensemble kunnen ook  features spelen waaronder Koning Agnarr, Pabbie en Oaken en de vrouwen in het ensemble kunnen ook hoofdrollen spelen en/of features spelen waaronder Koningin Iduna en Bulda.

Ben je geschikt voor een van bovenstaande rollen klik dan hier. Je aanmelding moet voor 19 februari binnen zijn.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.