Bijna een jaar na de verschrikkelijke steekpartij in Houtwijk, opent Xiao Chen haar cafetaria Houtwijk weer. Woensdag 24 januari opent de eigenaresse de deuren van haar snackbar aan de Gerrit van der Veenlaan.

Op vrijdag 27 januari 2023 liepen snackbareigenaren Wei Chen en zijn vrouw Xiao Chen naar huis toen ze werden belaagd door drie tieners. Wei werd neergestoken en overleefde dat niet. Een paar uur later werden de tieners aangehouden.

De hele wijk was in shock van zo’n gewelddadig delict. Xiao is zelf ook gewond geraakt en kon een tijdlang niet aan het werk. Om het gezin te helpen werd er een crowdfunding opgezet wat een groot succes was, waardoor ze financieel de ruimte had om de zaak nog even gesloten te houden.

Heropening

Op woensdag 24 januari 2024 gaat de populaire snackbar in Houtwijk weer open. Tussen 16.00 en 18.00 uur zijn klanten welkom om hun favoriete snack te bestellen. Vanaf donderdag 25 januari kunnen er weer bestellingen worden gedaan. De komende tijd zal de snackbar alleen vanaf donderdag tot en met zondag geopend zijn.

Lees ook

Comments are closed.