Den Haag neemt maatregelen om de kwaliteit van het leerlingenvervoer te verbeteren. Foto: Shutterstock/Bricolage

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft Noot Personenvervoer een boete van 20.000 euro opgelegd vanwege tegenvallende prestaties. De maat is vol, schreef het college van burgemeester en wethouders (B&W) eind december in een mail aan de gemeenteraad. Naast de tegenvallende prestaties laat ook de communicatie richting de ouders regelmatig te wensen over.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.