Zou jij Den Haag verruilen voor een overlevingstocht in de wildernis van Noorwegen? Stadsgenoot Angelo deed dat wel en zijn avonturen zie je in het nieuwe tv-programma No Way Back.

Stoppen of doorgaan? Dat is de vraag die centraal staat in het nieuwe realityprogramma No Way Back, waarin zestien avonturiers worden getest op mentale veerkracht, strategie en uithoudingsvermogen. Ex-commando Ray Klaassens begeleidt ze op een tocht door de ruige wildernis van Noorwegen.

Angelo uit Den Haag

Angelo uit Den Haag waagt zich aan dit avontuur. Angelo is een Hagenees met Arubaanse roots en een stralende lach. Twee jaar geleden gooide hij zijn leven rigoureus om. Hij beëindigde zijn toenmalige relatie en carrière in de marketing, trouwde met zijn grote liefde en is flink aan de weg aan het timmeren als dj/ artiest. Zijn grote droom is doorbreken op wereldniveau en de mainstage te behalen op de grootste festivals. Hij kan niet tegen klagers en mensen die ‘slacken‘ (de kantjes ervan af lopen). Normaal gesproken is hij omringd door prikkels, zijn telefoon en sigaretten, maar dit verruilt hij voor de Noorse buitenlucht. Hoe gaat het deze Arubaan af in de kou? Twee dingen zijn zeker: hij heeft zijn woordje klaar en zijn uitbundige energie neemt hij mee.

Het programma steekt als volgt in elkaar: op de route van No Way Back liggen vier survivalkampen. Hier krijgen de kandidaten de keuze om er te blijven of de tocht te vervolgen. Offert niemand zich vrijwillig op om achter te blijven? Dan wordt er gestemd. In totaal is er 100.000 euro te verdienen. Er zijn twee manieren om geld te winnen: achterblijven in een van de vier kampen, of de finish halen. Hoeveel een kamp waard is, wordt pas onthuld als de avonturiers er aankomen. Wat ze wél al weten, is dat de finish het meeste waard is: 50.000 euro. Wie dus de finish weet te halen, is de absolute winnaar. Maar: als niemand de finish haalt, dan wordt de 50.000 euro verdeeld onder de overgebleven avonturiers in de kampen.

No Way Back

Hoe ver Angelo zal komen in het programma No Way Back kom je te weten in de afleveringen. No Way Back is sinds 7 januari iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.