Hé! Sprinter in Den Haag gaat dicht. De sportwinkel opende nog geen half jaar geleden, maar gaat binnenkort alweer sluiten. Daarom is er opheffingsuitverkoop in de zaak. Je shopt nu sportspullen van merken als Nike, The North Face, Fila, Sinner, Barts, Adidas en Falke met korting.

Dat de sportzaak gaat sluiten heeft volgens RTL Nieuws te maken met een faillissement. Het moederbedrijf van Sprinter, Sports Unlimited Retail, leed de afgelopen jaren grote verliezen. Uiteindelijk werd het in december 2023 failliet verklaard.

Sprinter in Den Haag gaat dicht

Daarom sluiten meerdere filialen van Sprinter in Nederland de deuren. Zo ook de zaak in de Wagenstraat in Den Haag. “We weten dat Sprinter tot uiterlijk vrijdag 1 maart 2024 open blijft”, vertelt een medewerker. “Maar misschien sluit deze vestiging al eerder.”

Opheffingsuitverkoop in Den Haag

Voordat Sprinter aan de Wagenstraat sluit, gaan sportartikelen die nog bij de winkel te koop zijn met korting over de toonbank. Denk aan: tops, broeken en schoenen, bescherming, rackets, ballen en meer. Vorige week kreeg je op de meeste items twintig procent korting op de originele verkoopprijs, deze week is dat vijftig procent. Of de korting de komende weken verder oploopt is onbekend.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.