Fans van de Rolling Stones opgelet: nu de grote expositie over de band in het Groninger Museum is afgelopen, worden verschillende bijzondere items geveild bij een Haags veilinghuis.

Een gigantische poster van een gorilla met Rolling Stones logo, een vlag of zelfs een compleet nagebouwd Stones-appartement; je kunt er op het moment op bieden bij het Venduehuis in Den Haag.

The Rolling Stones Unzipped

Tot aanstaande maandag 15 januari kun je online bieden op bijzondere memorabilia uit de tentoonstelling The Rolling Stones – Unzipped die te was is in het Groninger Museum. Een van de opvallendste items is de reconstructie van het Edith Grove appartement waar Mick Jagger, Keith Richards en Brian Jones woonden in hun jonge jaren.

Andere stukken zijn onder andere de gouden plaat van het album Hackney Diamonds en een groot lichtsculptuur van het bekende Tongue & Lips logo. Ook zijn er verschillende posters en vlaggen te koop. Je moet wel je portemonnee trekken, want het goedkoopste item (waar tot en met het schrijven van dit artikel op is geboden) is een vlag voor 140 euro. De gouden plaat staat op bijna 2000 euro.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.