Volgens de Haarlemse wethouder Diana van Loenen was er dinsdag sprake van een fout in het planningssysteem van RegioRijder. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

RegioRijder heeft een lastige week achter de rug. De Wmo- en leerlingenvervoerder slaagde er deze week niet in alle kinderen en ouderen op tijd te vervoeren, waardoor het klachten regende bij de betreffende gemeenten. Wethouder Diana van Loenen (Zorg, Welzijn en Volksgezondheid) wijt de moeizame start aan een fout in het planningssysteem. 

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.