Vier caravans die midden op de savanne in Botswana zijn neergestreken, een vreemd gezicht voor de daar wonende olifanten en zebra’s. Maar geloof het of niet, op deze tijdelijke camping is een Haags gezin vakantie aan het vieren.

In het nieuwe SBS-programma Camping de Wildernis is de familie Adam uit Den Haag te zien. Het Haagse gezin gaat normaal gesproken alleen op vakantie naar een Hollandse camping, maar voor het televisieprogramma maken ze een uitzondering en vertrekken voor een vakantie in Afrika.

Oer-Hollands kamperen in Afrika

De familie Adam uit Den Haag doet mee aan het nieuwe SBS6-programma Camping De Wildernis. In dit realityprogramma verwelkomt reisleider Johnny de Mol vier gezinnen die nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland. Twee weken lang verblijven zij op een oer-Hollandse camping, met één groot verschil: deze staat midden in Botswana!

In Camping De Wildernis staan Michel (55), Annette (49) en Jemaica (30) Adam regelmatig oog in oog met dieren die ze daarvoor alleen uit de dierentuin kenden.

Profvoetballer bij ADO

Michel en Annette zijn 31 jaar getrouwd en hebben 2 dochters, Jemaica en Gigi. Michel heeft 10 jaar lang als profvoetballer bij ADO Den Haag gevoetbald en runt nu een eigen wassalon en vuurwerkhandel. Annette heeft een eigen foodtruck en Jemaica timmert aan de weg als dj.

Voor vakantie heeft deze hardwerkende familie vrijwel nooit tijd. Als ze dan toch tot rust willen komen, doen ze dat al jaren in hun eigen stacaravan op camping Bosbad Hoeven in Breda.

In Camping De Wildernis blijkt Jemaica als groot dierenliefhebber en Annette is daarentegen bang voor

alles wat beweegt. Gelukkig weet Michel met zijn humor, enthousiasme en bevlogenheid de boel te relativeren. Of hij, net als op de camping in Breda, ook in Botswana kan tuinieren en BBQ’en valt nog te

bezien.

Camping De Wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op

SBS6. Direct na de uitzending is de aflevering ook op Prime Video te zien.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.