Het weekend staat voor de deur! Er is genoeg te doen in Den Haag. Zo kun je naar een rollerskatedisco of naar een wedstrijd van ADO Den Haag. Wat je ook kiest, maak er een gezellig weekend van! Hieronder zijn enkele Haagse weekendtips.

Pizza & Performance

Op zaterdag 12 januari opent de Koninklijke Schouwburg haar deuren voor een avond vol pizza en entertainment. Op deze avond bekijk je kunst in verschillende zalen. Daarna krijg je een lekkere pizza voorgeschoteld. Ervaar een avondvullend programma met dans, zang en meer.

Op vrijdag 12 januari begint het evenement om 19.00 uur en op zondag 14 januari om 17.30 uur. Tickets kosten 7,50 euro en je koopt ze hier.

Paard Rollerdisco

Paard wordt vrijdag 12 januari omgetoverd tot Rollerdisco Heaven. Trek je skates aan en laat je moves zien op de dansvloer met 250 anderen. Van soul tot seventies disco en eighties synthesizerhits: alles komt voorbij. Heb je geen skates? Geen zorgen! Er zijn maten van 36 tot 50 beschikbaar voor 10 euro. Let op! Je kunt alleen contant betalen bij de skateverhuur.

Het evenement begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Tickets kosten 7,50 euro als je ze online bestelt. Koop je een ticket aan de deur? Dan ben je 10,50 euro kwijt.

Haagse Fietszwerm

De Haagse Fietszwerm is een gratis fietstocht voor fietsliefhebbers in Den Haag. Elke tweede zondag van de maand verzamelt een groep bij Haagse Harry op de Grote Markt. Om 16.00 uur vertrekt het stel.  Het is een leiderloze bijeenkomst waar fietsers de stad samen verkennen op een versierde fiets. Iedereen is welkom om mee te doen aan deze fietstocht door Den Haag.

Voetbalwedstrijd

Voetbalfanaten opgelet! Vrijdag 12 januari speelt ADO Den Haag in ons eigen stadion tegen De Graafstad. Voetbal, een pilsje en heel hard juichen: niks is beter dan dat, toch? De wedstrijd begint om 20.00 uur en tickets zijn hier verkrijgbaar.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Deze grote werkzaamheden verwachten we in 2024 in Den Haag

Lees meer

Comments are closed.