Bij een foodtruckfestival denk je misschien aan een zomerse avond met muziek en lekkere hapjes, maar waarom zou zo’n festival niet in de winter kunnen? De organisatie van Rrrollend houdt volgende maand al de eerste editie van 2024 in Den Haag.

Je hoeft niet te blauwbekken bij de foodtrucks op festival Rrrollend. In het weekend van 2 tot en met 4 februari is dit foodfestival namelijk in de Grote Kerk van Den Haag!

Rrrollend 2024

Het foodfestival bestaat 10 jaar, en dat wordt gevierd met een speciale editie. De bekende foodtrucks vind je straks in de Grote kerk en daarbij komen een paar nieuwe ondernemers langs. Bij de foodtrucks kun je allerlei culinaire hapjes ontdekken en aan de bar drankjes met en zonder alcohol. De hapjes kosten maximaal 8,50 euro per stuk en betalen kan alleen met je pinpas.

Het festival is vrijdag 2 februari van 17.00 tot 23.00 uur in de Grote Kerk, zaterdag 3 februari van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 4 februari van 12.00 tot 21.00 uur.

Lees ook…

  • Deze grote werkzaamheden verwachten we in 2024 in Den Haag

    De Utrechtsebaan is nog niet helemaal hersteld, Kijkduin is nog niet af en er staan een paar nieuwe werkzaamheden op…

Comments are closed.