Ben jij net zo’n grote fan van Den Haag als de redactie van indebuurt? Deel dan jouw favoriete plekjes met ons. Want de beste insidertips, die komen van inwoners!

Waar haal je volgens jou het lekkerste kopje koffie in Den Haag? Heb je een park of plantsoentje dat voor jou een fijn rustpunt is? Welk plein of straatje is volgens jou de mooiste van onze stad? Of is er een horecazaak waar jij kind aan huis bent? Je leest het al: je mag alles met ons delen, want het zijn jóúw favorieten!

Zo deel je jouw favoriete plekjes

Wil jij jouw favoriete plekjes delen met stadsgenoten en met mensen van buiten de stad die een dagje op bezoek komen? Vul dan onderstaand formulier in mét een leuke foto, en dan zie je jezelf binnenkort terug in de rubriek ‘Favorieten van’!

Meer nieuws over Den Haag:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Deze grote werkzaamheden verwachten we in 2024 in Den Haag

Lees meer

Author

Comments are closed.