Het is januari en dat betekent dat bij de werkzaamheden rondom het Binnenhof een nieuwe fase in gaat. De komende maanden zijn er werkzaamheden aan de Lange Poten, de winkels blijven al die tijd bereikbaar.

Nu staat er een bouwhek op de hoek van het Spui en de Lange Poten en vanaf februari wordt de hele straat, door een hek, gehalveerd.

Werkzaamheden

Rondom de Lange Poten wordt in januari en februari van alles gedaan. Zo komt er onder het Spui een nieuwe gasleiding en gemeente Den Haag gaat in die twee maanden de Lange Poten herbestraten.

Vanaf begin februari wordt er gewerkt langs de gevel van de Tweede Kamer, daarvoor wordt dan een bouwhek op de Lange Poten geplaatst. Eerst is er graafwerk om voorzieningen voor de bouwketen op het Plein aan te leggen. Na die werkzaamheden wordt langs de hele gevel in de Lange Poten de bestrating geschikt gemaakt voor het bouwverkeer. Dat bouwverkeer rijdt vervolgens achter de afzetting en dus niet door de Lange Poten, zodat we allemaal nog steeds veilig kunnen winkelen. Dit duurt waarschijnlijk tot april.

Werkzaamheden Lange Poten

Lees ook:

  • Deze grote werkzaamheden verwachten we in 2024 in Den Haag

    De Utrechtsebaan is nog niet helemaal hersteld, Kijkduin is nog niet af en er staan een paar nieuwe werkzaamheden op…

Comments are closed.