De chocoladeletters zijn net op, de oliebollenkraam wordt afgebroken en de kerstkransjes liggen nog in de Bonus, maar op maandag 8 januari was het ook al tijd voor… paaseitjes!

Voor mensen die niet kunnen wachten tot de lente begint, is er goed nieuws. Bij winkelketen Action liggen de lente- én paasartikelen al volop in de schappen.

Pasen in Den Haag

Pasen is nog een eind weg (eerste en tweede paasdag valt in 2024 namelijk pas op zondag 31 maart en maandag 1 april), maar bij Action kun je al terecht voor paashazen, eieren, kuikentjes en krokusjes al dan niet van plastic of chocolade.

De tekst gaat verder onder de foto’s >>

Aangezien we in augustus vaak al kruidnoten in de winkels zien liggen, in oktober de sinterklaasfilms gaan draaien en nog voor de Sint het land uit is Mariah Carey al niet meer kunnen horen, is het niet zo vreemd dat ook de paaseitjes elk jaar eerder te verkrijgen zijn.

Trek gekregen?

Bij verschillende Action-winkels ligt al het moois al in de schappen, dus het zal vast niet lang meer duren voor de verschillende smaken paaseitjes ook verkrijgbaar zin bij de supermarkt, Jamin en andere snoepzaken en bakkerijen. Smullen maar!

Action Turfmarkt

Turfmarkt 133, 2511 DP Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

  • Feestdagen in 2024: zo vallen ze in Den Haag

    Nieuwjaar ligt achter ons, dus kunnen we vooruitkijken naar de komende feestdagen in 2024. Op welke dagen en data ze…

    koningsdag 2023 Den Haag

Author

Comments are closed.