Wekelijks stellen we een Haags asieldier aan je voor bij indebuurt. Deze week de beurt aan kater Sir Henry.

Sir Henry kwam als een bange kat bij het asiel binnen. Hij vond mensen erg eng en kon dan zelf slaan. Al gauw had hij door dat mensen best leuk zijn en lief zijn, je willen aaien en dat je daarvan heerlijke kriebels krijgt. Het is nu een leuke kat geworden die van aandacht houdt, maar met mate.

Geen drukte

Het kan hem soms nog wat te veel worden en dan kan hij nog wel eens slaan, al die prikkels, bah… Drukte moet hij niets van hebben. Aandacht kan hij wel van genieten en als Sir Henry zin heeft komt hij ook wel eens op schoot liggen. Met een hengeltje spelen vindt ‘ie prachtig. Het is nog leuker om met water te spelen en uit de kraan te drinken. Deze jongeman van twee jaar zal het goed doen in een rustige omgeving zonder kinderen en huisdieren. Een tuin is heel fijn om in te scharrelen.

Heb jij begrip voor de wensen van Sir Henry, kun je ze invullen en laat je ‘m lekker z’n ding doen, zonder iets te verwachten? Dan komt het goed en heb je een leuke kameraad in je leven. Mail naar [email protected]

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.