De vuurwerkdampen zijn opgetrokken, lege flessen liggen in de container en de nieuwjaarsduik is genomen. Met andere woorden: 2024 is van start gegaan! Wil jij alvast vooruitkijken en weten hoe je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in Den Haag? Lees dan verder.

Dit verandert er in 2024

Een ander bedrag voor je woonlasten, het energieprijsplafond verdwijnt en er is dit jaar geen Parkpop; in 2024 heeft het leven voor inwoners op sommige punten veranderingen in petto.

Kijk vooruit: dit is er te doen in Den Haag

Wonen in Den Haag is allesbehalve saai! Dat komt mede door de vele leuke feestjes en activiteiten die georganiseerd worden. Ook in 2024 kunnen inwoners genieten van verschillende evenementen. Heb jij al zin in het Bevrijdingsfestival, Koningsdag of de Royal Christmas Fair?

Benieuwd wat er nog meer op de planning staat? Je leest het hier:

Jezelf terugzien op indebuurt

Voor op je bucketlist! In 2024 kun jij op indebuurt verschijnen. Misschien wil jij jouw mooie Haagse woning tonen via onze rubriek Binnenkijken bij of vertel jij wat de allerleukste plekjes van Den Haag zijn. Daarnaast kun je ook je verhaal delen als je een nieuwe winkel of horecazaak opent in Den Haag. Op indebuurt vertellen we het graag!

Wil jij jezelf terugzien op indebuurt? Mail dan naar [email protected].

Jouw nieuws op indebuurt

Je kunt dus zelf op indebuurt komen (zeker doen!), maar je kunt ook een tip sturen. De redactie van indebuurt is met elke tip blij! Heb jij bijvoorbeeld een nieuwe winkel gespot in de Leyweg of gehoord dat er een restaurant weggaat uit de Plein? Of heb je een tip voor een leuk evenement? Dan horen we dat graag!

Tips stuur je naar [email protected] of via dit formulier. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Van circus tot lichtjesavond: dit doe je in Den Haag dit weekend (5 – 7 januari)

Lees meer

Author

Comments are closed.