In Den Haag staan regelmatig bijzondere huizen te koop. Van kleine arbeiderswoningen tot opvallende stadsvilla’s. Zo staat er nu een mooi herenhuis te koop. Kijk je mee?

Het interieur van deze creatieve woning valt zeker op. De gezelligheid straalt er vanaf!

Mooi blauw…

We zien verschillende foto’s van het interieur. De woning is lekker ruim en heel gezellig ingericht met antiek en ‘popperige’ spulletjes. Die krijg je er natuurlijk niet bij wanneer je deze woning koopt, dus kijk er even doorheen.

Let’s talk numbers

De vraagprijs van deze woning bedraagt 550.000 euro. Wat krijg je daarvoor terug? Vier slaapkamers en een balkon. Je betaalt voor dit stulpje omgerekend 3667 euro per vierkante meter. Dat is iets meer dan het gemiddelde van 4803 euro per vierkante meter rond het Sweelinckplein.

De plaatjes

Benieuwd hoe het eruit ziet? Neem hier een kijkje:

Lekker Blauw

Uitzicht!

Poppenhuisje

Toilet

Balkenplafond!

Prachtig.

Meer over wonen:

Author

Comments are closed.