Opletten geblazen wanneer je graag de intercity van en naar Rotterdam neemt vanaf Den Haag Centraal Station: vanaf aanstaande maandag komt deze te vervallen.

Doordat een groot aantal machinisten een opleiding gaat volgen met nieuwe intercity’s, rijdt de intercity tussen Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal niet van maandag 8 januari tot zaterdag 3 februari.

De sprinter pakken

Bijna een maand lang rijden alleen de sprinters de route tussen Den Haag CS en Rotterdam CS. De dienstregeling wordt aangepast, omdat een groot aantal machinisten een opleiding gaat volgen om met nieuwe intercity’s van NS op het hoofdrailnet te rijden.

Tot 3 februari betekent dat dat de directe intercity’s tussen Den Haag Centraal en Rotterdam uitvallen. Van maandag tot en met vrijdag rijden de IC direct-treinen, die van Amsterdam naar Rotterdam rijden, door naar Eindhoven. Dat betekent dat zij over de Hogesnelheidslijn gaan reizen, waardoor de intercity tussen Den Haag Centraal en Rotterdam daar niet meer overheen kan.

De sprinters die vier keer per uur tussen Rotterdam en Dan Haag rijden wel gewoon. De intercity’s tussen Den Haag HS of Den Haag Laan van NOI en Rotterdam rijden wel. Vanaf daar kan je doorreizen naar Den Haag Centraal.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.