Van zondag 7 januari tot en met zondag 4 februari en van vrijdag 16 tot en met maandag 19 februari 2024 voert de gemeente Den Haag werkzaamheden uit aan de Utrechtsebaan (A12). Om de stad te verlaten word je in deze periode omgeleid.

Tijdens de renovatie van de Utrechtsebaan in 2022 is schade ontstaan aan twee pompkelders en bij toerit 3 (Bezuidenhout) moet een gedeelte van het riool vernieuwd worden.

Stukje omrijden

De Utrechtsebaan werd in 2022 tussen op- en afrit 1 Den Haag-Centrum (de kruising met de Zuid Hollandlaan, S101/N44) en op- en afrit 3 Bezuidenhout gerenoveerd. Maar er zijn nog wat laatste dingen te fixen én er moet schade (die destijds met een tijdelijke oplossing hersteld waren) hersteld.

Verkeer de stad in heeft nagenoeg altijd doorgang over de Utrechtsebaan en verkeer de stad uit wordt omgeleid. Klik hier voor alle omleidingsroutes.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.