Een dagje Den Haag is altijd een goed idee. En omdat we (bijna) allemaal graag op de kleintjes letten, hebben we een aantal uitjes in Den Haag voor je op een rij gezet met dikke korting!

Deze attracties in Den Haag kun je nu met korting bezoeken.

Skiën of snowboarden in Den Haag

Foto: indebuurt

Roetsj jij ook graag in echte sneeuw naar beneden? Dat kan bij de Uithof in Den Haag. We hebben nu een fijne deal voor je gevonden.

Twee uur vrij skiën ( exclusief materiaalhuur) bij De Uithof Den Haag. In plaats van 27,50 euro betaal je nu 13,95 euro per persoon. Heb je zelf geen materiaal, dan kun je ook twee uur skiën of snowboarden inclusief materiaal. Hiervoor betaal je 22,95 per persoon.

Voor deze aanbieding klik je hier.

Korting op toegang voor Madurodam

Foto: indebuurt

Van Amsterdam tot Alkmaar en van Gouda tot Rotterdam; zoveel bekende steden kun je in het klein bezoeken in Madurodam! En wist je dat er ook gave grote attracties zijn? Zo is afgelopen jaar De Hollandse Meesters geopend en bij indebuurt zijn we groot fan van De Vliegende Hollander.

Je kunt nu met korting een bezoekje brengen aan het populaire attractiepark. Voor een toegangskaart betaal je nu 18 euro in plaats van 28 euro EN dan krijg je nog chocolademelk met slagroom gratis ook!

Voor de kortingsactie op toegangskaarten voor Madurodam klik je hier.

Madurodam

George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

De Gevangenpoort

Gevangenpoort. Foto Bert Mellink, collectie Haags Gemeentearchief

Bij Rijksmuseum Gevangenpoort in het centrum van Den Haag hebben ze ook een lekkere korting. In dit spannende museum waar je ziet hoe gevangenen vroeger vast werden gehouden en ‘ondervraagd’, leer je heel veel over de rechtsgang in ons mooie landje.

Maar liefst 3 euro korting op de toegangsprijs van 15 euro, zorgt dat je nog maar 12 euro betaalt. Voor een kindertoegangskaartje betaal je nu zelfs maar 6 euro in plaats van 7,50. Pak deze korting hier.

Dunkin’ met korting

Filiaal Dunkin’Donuts Spui. Foto: indebuurt Den Haag

Een lekkernij is ook altijd fijn. Bij Dunkin’ Donuts vonden we ook een lekkere deal. In plaats van 11,30 euro, betaal je nu maar 7,95 euro voor een lunch van Dunkin’.

Je krijgt hiervoor een tosti of panini, een donut en een drankje. Scoreeee! Wil je gebruikmaken van deze korting bij Dunkin’ Donuts, klik dan hier. De actie is geldig bij de twee filialen van Dunkin’ in het centrum van Den Haag, maar ook in andere filialen zoals is Mall of The Netherlands.

SEAlife op Scheveningen

Foto: indebuurt

Uren genieten van de kleurige onderwaterwereld, dat kan bij SEA Life.

In plaats van 21 16,50 euro voor volwassenen. Kinderen betalen 13,90 in plaats van 17,50 euro.

Klik hier voor de aanbieding voor Sea Life.

Sealife Scheveningen

Strandweg 13 , 2586JK Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Author

Comments are closed.