Haagse Anne-Marie (55 jaar) deelt haar passie voor onder andere eten, reizen en uit eten gaan op haar blog. Ze woont in Loosduinen, maar komt door heel Den Haag bij de leukste hotspots. Haar favorieten deelt ze met ons. 

Over Anne-Marie

“Ik ben Anne-Marie Otter en woon in het mooie Loosduinen met mijn man en zoon (18). Ik ben fulltime blogger/content creator op www.myhappykitchen.nl. Hier deel ik mijn passie voor eten, koken, uit eten gaan, geschiedenis, reizen en alles wat het leven net wat leuker en sprankelend maakt.”

Swipe naar links om de favoriete plekken van Anne-Marie in Den Haag te ontdekken >

Favorieten van Anne-Marie
Foto: myhappykitchennl

Favoriete restaurant van Den Haag

“Mijn man en ik hebben elkaar 31 jaar geleden leren kennen op vakantie in Thailand. De Thaise keuken is dan ook onze favoriet. We komen graag bij Rakang Thai aan de Beeklaan (één van de oudste Thaise restaurants in Den Haag) en bij mooi weer eten we graag buiten op het terras van Phuket in Scheveningen.”

Favorieten van Anne-Marie
Foto: myhappykitchennl

Thais Restaurant Phuket

Schokkerweg 35, 2583 BH Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Lekkerste lunch

“Ik lunch graag bij Jamey Bennett op de Plaats. En dan kies ik het liefst een paar gerechtjes van de borrelkaart, om te delen met mijn tafelgenoot. Zoals de loempia met eend en de gyoza. En natuurlijk frietjes met truffelmayo!”

Favorieten van Anne-Marie
Foto: myhappykitchennl

Favoriete nieuwe hotspot

“Mijn favoriete nieuwe hotspot in Den Haag is BY AMI in de Prinsestraat, geopend in oktober. Dat interieur, die cocktails, het eten! Echt zo’n plek waar alles klopt! Heel instagrammable. Tip: de high cocktail.”

Favorieten van Anne-Marie
Foto: myhappykitchennl

Uniek uitje

“Bij de Seafoodbar19 op het Plein kun je een fantastische High Sea bestellen. Move over high tea, bestel een glas wijn en geniet van een etagère met zalm, tonijnsalade, garnalen, calamaris, kibbeling en mosselen!”

Foto: myhappykitchennl
Foto: myhappykitchennl

Verborgen binnentuin

“Echt geheim misschien niet, maar ik wil zeker restaurant La Salle tippen. Dit kleine Franse restaurant aan de Nieuwstraat zit een beetje verstopt, maar heeft een heerlijke verborgen binnentuin. De kaart is no-nonsense, goed en heel betaalbaar!”

Favorieten van Anne-Marie
Foto: myhappykitchennl

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.