Sonnema is een oer-Fries drankje, maar verovert nu ook de rest van Nederland. Dat doen ze door hun eigen 11 Stedentocht te organiseren. Ze komen ook in Den Haag langs voor een feestje!

De kruidige, stevige drank Sonnema Berenburg bestaat al sinds 1860. Je kunt het mixen met frisdrank of puur drinken met ijsblokjes. Hoe dan ook, het is heerlijk om samen van te genieten met vrienden. En dat kan nu nóg beter. Sonnema Berenburg organiseert namelijk binnenkort een knalfeest, gewoon in ons eigen Den Haag!

11 Stedentocht

Tijdens de 11 Stedentocht van Sonnema wordt er dus niet geschaatst, maar wel gefeest. Er wordt een speciale route gevolgd langs elf steden die het meest authentiek en fascinerend zijn. Daar hoort Den Haag uiteraard bij. Sonnema komt langs in Heerenveen, Groningen, Enschede, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, en Zwolle. Ter ere hiervan worden er eenmalig vanuit het Friese Bolsward elf unieke blauwe flessen gebotteld met één van de elf stadsnamen én een eigen karaktervolle Sonnema-cocktail.

Lees verder onder de foto >

Foto: Sonnema Berenburg

De Sonnema 11 Steden fles wordt gebotteld in zeer beperkte oplage en is bovendien alleen verkrijgbaar bij een exclusieve selectie slijterijen. Via de store locator vind je waar in Den Haag je zo’n blauwe fles kunt bemachtigen. Koop je een fles, dan maak je ook nog eens kans op een mooie Sonnema hoodie met Den Haag erop!

It Giet Oan party

Wat gaat er nu samen met een lekker drankje? Een goed feestje natuurlijk! Op 9 februari organiseert Sonnema de It Giet Oan party in Rootz in Den Haag. Wil je ook bij deze party van het jaar aanwezig zijn? Snappen we! Het enige wat je hoeft te doen is langskomen. Uiteraard zal de Sonnema hier rijkelijk vloeien. Proost!

Author

Comments are closed.