Stel je voor: je komt de voordeur uit en kunt wandelend naar de zee. Dat hoeft niet bij een droom te blijven. Nieuwbouwproject Noorderduin wordt vlak achter de duinen gebouwd. Hier ervaar je heerlijke rust én woon je vlak bij Den Haag. Fase 1 en 2 waren al razend populair en je kunt je nú inschrijven voor Fase 3!

Wonen in Noorderduin betekent élke dag het ultieme vakantiegevoel in eigen huis. In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, wordt momenteel een prachtige woonwijk gebouwd. In vijf minuutjes fietsen of een kwartier lopen sta je op het strand.

De sfeer van strand, duinen en zee komt terug in de romantische uitstraling van de woningen. In deze knusse wijk leven mensen echt samen. Hier ben je omringd door de rust van de natuur en heb je óók de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland binnen handbereik.

Fase 3 in volle gang

Klinkt goed, toch? De woningen in fase 3 zijn nu in voorbereiding. Zowel voor starters als het hogere segment zijn er woningtypes beschikbaar.Je woont al in deze fase vanaf € 449.850,- v.o.n. en dit ligt onder de NHG-grens. Interesse? Schrijf je snel in als belangstellende bij jouw favoriete woningtype(s). De oplevering voor fase 3 staat gepland voor begin 2026.

Lees verder onder de foto >

Impressie: Noorderduin

Tuinen en duinen

Het strandgevoel wordt nog sterker doordat het duinlandschap ook in de wijk wordt doorgetrokken. Ondanks dat iedereen een eigen tuin heeft, is het door de groenzones net alsof de hele buurt één grote, gedeelde tuin is. Met kronkelende voetpaden wordt de buurt verbonden. Daarmee wordt Noorderduin de perfecte combinatie van tuinen en duinen.

Waan je aan de Amerikaanse kust

In Noorderduin worden ruim 200 nieuwbouwwoningen gebouwd. Er zijn verschillende types, zoals twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. De indeling van de woningen wordt anders dan anders: zo zijn de woonkamers van de hoekwoningen extra breed door een zij-aanbouw. Bovendien is er geen standaard entree en kom je direct binnen in de woning. Dat versterkt het binnen-buitengevoel!

Ook de buitenkant van de woningen is heel bijzonder. Deze worden namelijk gebouwd in een stijl zoals je die ziet aan ‘The Hamptons’. Je waant je hier aan de Amerikaanse kust: lichte tinten, kenmerkende ramen, een overdekte veranda en een houtlook. Bijkomend voordeel: de karakteristieke gevels in Noorderduin zijn onderhoudsarm. Je hebt er bijna geen omkijken naar.

Lees verder onder de foto >

Groen en duurzaam

Ook aan duurzaamheid wordt uiteraard gedacht. In de wijk wordt zo groen mogelijk gebouwd, in de breedste zin van het woord. Denk aan autoluwe wijken en vlak bij openbaar vervoer. Ook worden er veel bomen, gras en struiken aangelegd.

De woningen zelf voldoen daarnaast aan de laatste duurzaamheidseisen. Ze krijgen een energielabel A+++, waardoor je een ruimere hypotheek kunt afsluiten. Ook worden de woningen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming, uitstekende isolatie en ventilatie. Uiteraard worden er ook meerdere zonnepanelen geplaatst, of is er een aansluiting op duurzame energie uit de wijk. Dat zorgt voor een betere leefomgeving, een beter klimaat én een lagere energierekening. Win win win dus!

Interesse? Schrijf je nu in

Wil jij ook dagelijks met je surfplank onder je arm naar zee lopen? Of juist de rust opzoeken en heerlijk uitwaaien op het strand wanneer je maar zin hebt? Neem dan een kijkje bij het woningaanbod van Noorderduin. Er zijn verschillende woningtypes en prijzen, dus voor ieder wat wils. De bouw van de eerste fase is overigens al gestart. Houd de website in de gaten voor de laatste updates rondom dit project!

Author

Comments are closed.