Bijna 200 (196 om precies te zijn) kerstkaarten zijn dit jaar opgehaald om Haagse dak- en thuislozen een fijne kerst te wensen.

Een fijne kerstwens doet iedereen goed. Zo ook mensen die geen dak boven hun hoofd hebben.

Kerstkaarten voor een onbekende

Op dinsdag 12 december stond indebuurt op de Royal Christmas Fair om kerstkaarten op te halen voor Haagse dak- en thuislozen. De kerstkaartenactie van indebuurt is een traditie, waarmee jaarlijks kerstwensen worden verzameld voor mensen voor wie met kerst niet standaard een lieve kerstwens op de deurmat valt.

Ook dit jaar gingen de kaarten namelijk naar de Kessler-stichting. Zij zijn er voor mensen zonder een vaste woon- of verblijfplaats. De Kessler-stichting vangt hen op en begeleidt ze. Om dak- en thuislozen in Den Haag een hart onder de riem te steken hebben wij aan onze lezers gevraagd om een kerstkaartje te sturen.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.