Wij spraken afgelopen jaar heel wat bijzondere en leuke inwoners van Den Haag. Sommigen waren beroemd, anderen niet, maar ze hadden allemaal een fantastisch verhaal. Deze zeven interviews in de rubriek ‘Inwoners van de week’ werden het best gelezen. Wie móeten wij in 2024 écht interviewen? [email protected]

Na 15 jaar op de wachtlijst heeft Dorien een nieuwe huurwoning: ‘Eindelijk plek voor mijn meiden’

Jaren geleden was Dorien Broekhuijsen (41) maar wat blij met haar appartementje midden in het centrum van Den Haag. Toen er twee kinderen en twee katten bijkwamen, werd het wat vol op de 50 vierkante meter. Toen begon het wachten op een ruimere woning…

Fotograaf Fleur maakt portretten van huisdieren: ‘Soms frustrerend, maar heerlijk als het lukt’

Een sjieke poes, een verleidelijke kater of verbaasde haarbal; fotograaf Fleur heeft ze allemaal al eens voor de lens van haar fotocamera gehad. Voor haar eindexamen fotografeerde ze maar liefst 52 pluizige vrienden en exposeert nu haar werk op Den Haag centraal.

Peter haalt jaarlijks Sinterklaas én de Kerstman naar Den Haag: ‘Telkens weer spannend of het lukt’

Of het nou het Bevrijdingsfestival of Prinsjesdag of de Royal Christmas Fair is, grote kans dat de Haagse Peter Boelhouwer (47) er wat mee te maken heeft.

Elias begon in de Haagse politiek, en staat nu met Hollandse meezingers op feesten en partijen

De naam Elias van Hees is een bekende naam in de (Haagse) politiek. Maar inmiddels kun je de naam ook kennen van Hollandse meezingers. Elias zingt namelijk door het hele land en organiseert nu zelfs een eigen ‘Hollandse avond’ in het Paardcafé.

Britt doet mee aan het WK ijszwemmen: ‘De pijn gaat weg, maar koud blijft het wel’

Midden in de winter een duik nemen in de zee bij Scheveningen. De Haagse Britt Kraaijevanger, een dertigjarige verpleegkundige, deed dat in 2019 voor het eerst en binnenkort doet ze voor de tweede keer mee met het wk ijszwemmen. Hoe dat zover is gekomen? Wij vragen het onder het genot van een warm kopje koffie.

Laicerey is kok aan huis: ‘Met een private dinner, hoef je de deur niet uit en keuken niet in’

Als kleine jongen van vier jaar oud keek Laicerey Baumgard al mee in de keuken wanneer zijn moeder aan het koken was. Inmiddels is hij 26 en kookt bij mensen thuis.

Tinka deed mee aan de Wereldspelen voor Kleine Mensen en nam twee gouden plakken mee naar huis

Afgelopen zomer stond Tinka nog op de sportvelden van de World Dwarf Games om, samen met haar sportteams twee gouden medailles mee terug naar Den Haag te nemen. En waar veel sporters fanatiek zijn in één sport, speelde Tinka mee met badminton, voetbal en zelfs tafeltennis.

Lees ook…

Comments are closed.