Hou je van het strand, de zee en surfen, máár heb je een hekel aan zand in je huis en al die kleren en spullen? Dan zit je in dit Scheveningse appartement wel goed.

Naast de Scheveningse vuurtoren aan de Vuurtorenweg, is nog niet zo lang geleden appartementencomplex Lumen opgeleverd. Een van de appartemen op de derde verdieping staat nu te koop voor 1.250.000 euro.

Koopappartement aan zee

Het gaat om een vierkamer appartement met twee balkons en een eigen parkeerplaats. In de entreehal zijn handige safeboxen te vinden, waarin pakketten worden afgeleverd wanneer je niet thuis bent. En er is een aparte strandentree met daarin een surfers-ruimte met onder andere kleding- en surfplanklockers en een douche. Heb je zin om met je buren te socializen? Dan kun je op de eerste verdieping relaxen in de koffielounge.

En dan het appartement, deze zit op de hoek waardoor je een prachtig uitzicht hebt. Verder is er een balkon aan het zuidwesten en een op het zuidoosten.

En dan nu de foto’s:

Meer Funda vondsten:

Comments are closed.