Vergeet de kerstmarkt, bij MegaStores Den Haag kun je naar hartelust shoppen in kerstsfeer. Vanaf tweede kerstdag tot en met zaterdag 30 december loop je hier tussen honderdduizend twinkelende lichtjes en versierde kerstbomen. Ook vind je er winterse selfiespots en rijdt er een feestelijke kersttrein.

Op tweede kerstdag verwelkomt de kerstman je tussen 13.00 uur en 17.00 uur voor het Winter Woonland event in de MegaStores. Naast de winterse selfiespots en kersttrein kun je komen luisteren naar mooie muziek, ontmoet je een ijsprinses en geniet je van warme chocomel en poffertjes. Jammie!

Natuurlijk zijn de winkels ook open voor alles op woon- en interieurgebied. Je kunt dus heerlijk shoppen voor de mooiste keukens, badkamers, vloeren, verlichting, trendy accessoires en nog veel meer!

Lees verder onder de foto’s >

Ijsprinses en wandelende sneeuwpop

Het Winter Woonland is ook héél leuk om met kinderen te bezoeken. Je ontmoet namelijk een heuse ijsprinses en haar maatje, de wandelende sneeuwpop, in MegaStores Den Haag. Maak kennis en ga met ze op de foto van 26 t/m 29 december tussen 13.00 en 17.00 uur.

Kersttrein 

Tijdens Winter Woonland rijdt op 28, 29 en 30 december de kersttrein tussen 12.00 en 17.00 uur een rondje door het winkelcentrum. Kom je gezellig een ritje maken?

Gratis warme chocolademelk

Geniet tijdens Winter Woonland van heerlijke warme chocolademelk. Er zijn van 26 t/m 30 december twee kraampjes te vinden waar je tussen 12.00 uur en 17.00 uur gratis een heerlijke warme chocolademelk kunt halen.

Kom je met de auto? Je kunt van 26 t/m 30 december helemaal gratis parkeren op het parkeerdek. Bekijk het complete programma op de website.

Author

Comments are closed.