De dichtgestickerde ramen van een pand aan de Grote Marktstraat, naast Guess en Mediamarkt, maakten ons erg nieuwsgierig. Sinds deze week weten we wat er binnen gebeurt, want daar is sneakerwinkel Courir geopend. Een naam die we nog niet eerder in Den Haag hebben gezien.

Voor ons is het dan misschien een nieuwe winkel, maar Courir bestaat wel al langer. In Frankrijk kun je al sinds de jaren ’80 sneakers kopen bij deze zaak.

Winkels

De van oorsprong Franse sneakerzaak is niet de minste: alleen al in Frankrijk zitten 283 winkels. Sinds 2022 zijn er Courir-winkels in Nederland te vinden. Inmiddels zijn er vestigingen in Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Almere en nu ook Den Haag.

Courir richt zo vooral op jongeren, je kunt in de zaak terecht voor sneakers en kleding van onder andere Adidas, Nike, Asics, Converse, Fila en New Balance.

Den Haag

Courir aan de Grote Marktstraat 48 is maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur geopend, met uitzondering van de donderdag koopavond, dan is de winkel tot 21.00 uur geopend en zondag is de sneakerstore van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Lees ook…

Comments are closed.